In groep met de fiets

In groep per fiets op ontdekkingstocht.

Fiets & proef Leuven

Tijdens deze fietstocht ontdek je de mooiste plekjes net buiten het centrum, zoals parels in het groen het Kasteel van Arenberg en de Abdij van Park. Via het Groot Begijnhof (UNESCO) en de 200 jaar oude Kruidtuin fiets je langs enkele leuke doorsteekjes en binnenwegen door de binnenstad. Onderweg houd je halt voor enkele authentieke Leuvense proevers.

Organisatie: Leuven Inside Out
Meer info & reservatie

Willy Peeters

Kunstenaar Willy Peeters raakt met zijn beelden de diepste gevoelens. Fiets van de Vaartkom naar de Sint-Lambertuskerk en ontdek de diepmenselijke verhalen rond de kunstwerken.

Organisatie: Lots of Leuven
Meer info & reservatie

Langs Leuvense abdijen

Op de fiets zie je meer. We nemen je mee op een circuit dat alle Leuvense abdijen met elkaar verbindt: de landelijk gelegen Abdij van Vlierbeek, de prachtige Abdij van Park, de Sint-Geertruiabdij midden in de stad en Abdij Keizersberg net aan de rand. Deze mooie route langs veilige fietspaden biedt een unieke combinatie van cultuur en natuur.

Organisatie: Leuven+
Meer info & reservatie

Lovely Leuven Bike Tour

Een ervaren enthousiaste gids leidt je langs de mooiste plekjes en verborgen parels in Leuven. Fiets door een middeleeuws dorp, over meer dan 10 brugjes, door mooie kasteeltuinen, langs prachtige universiteitscolleges en gezellige pleinen. Op ongeveer 20 stops krijg je telkens leuke weetjes en anekdotes.

Organisatie: Cities by Bike
Meer info & reservatie

Ontdek ook

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.