Opleidingen

Leuvense organisaties

Leuven voor ondernemers

De afdeling economie en handel van stad Leuven organiseert regelmatig interessante workshops en coachingsessies voor Leuvense ondernemers. Enkele voorbeelden van aankomende workshops:

Bezoek de website

Leuven MindGate

Leuven MindGate is een organisatie die de internationale voortrekkersrol van de Leuvense Innovatieregio op het vlak van gezondheid, hightech en creativiteit in de verf zet. Ze organiseren verschillende netwerkevenementen en proberen heel wat verschillende samenwerkingsinitiatieven op te zetten. In 2022 telt de Leuvense MindGate gemeenschap meer dan 300 lidorganisaties.

Ontdek alle aankomende activiteiten.

Vlaamse organisaties

UNIZO

UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers is de grootste ondernemersorganisatie van Vlaanderen en Brussel en telt meer dan 110.000 leden. UNIZO behartigt de belangen van ondernemers, geeft info en advies aan starters en ondernemers en organiseert verschillende infosessies, cursussen en events. Denk maar aan de jaarlijkse startersroadshow, het topseminar, de dag van de ondernemer,...

Een overzicht van alle aankomende activiteiten vind je hier.

VOKA

VOKA, het Vlaams netwerk van ondernemingen, verdedigt de belangen van ondernemers en verbindt hen met elkaar. Jaarlijks organiseren zij meer dan 1.000 netwerkevents, activiteiten en opleidingen.

Ontdek hier alle activiteiten.

Horeca Forma

Horeca Forma is de vormingsorganisatie van en voor de Horecasector. Ja kan er kiezen uit een opleidingsaanbod van zo'n 100 verschillende trainingen. Enkele voorbeelden uit het uitgebreide aanbod zijn:
* Hoe stel ik een eigen marketingplan op?
* Food and beverage berekening
* Boost je professionele sociale media
* Leidinggeven

Alle opleidingen zijn gratis voor iedereen werkzaam in de horeca (PC 302). Je kiest zelf hoeveel opleidingen je wilt volgen.

Ontdek hier alle opleidingen

Horeca Academie

De Horeca Academie is een initiatief van Horeca Vlaanderen, de sectororganisatie van en voor de horeca. De opleidingen zijn kosteloos voor elke horecaondernemer met een BTW-nummer. Een greep uit het aanbod:

* Communiceren via socials
* Starten in de horeca
* Verantwoord ondernemerschap

Een overzicht van alle opleidingen

VDAB

VDAB is de tewerkstellingsdienst en grootste jobdatabank van Vlaanderen. Ben je op zoek naar een nieuwe werknemer voor jouw bedrijf? Plaats dan zeker jouw vacature op VDAB. Wil je zelf een nieuwe opleiding volgen of wil je je werknemers een opleiding laten volgen? Ontdek dan snel hier het volledige aanbod.

Ken je zelf nog fijne initiatieven? Laat het ons zeker weten!

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.