Teambuilding

Arcave

Arcave is een Virtual Reality Speelhal, uniek in Leuven en omstreken. Zeer geschikt als teambuilding, voor verjaardagen, vrijgezellen- feestjes of gewoon met vrienden. Je kan je hier wagen aan VR multiplayer-games en je hoeft geen doorwinterde gamer te zijn om hier je gading te vinden.

Bierolade

Werner Callebaut is een gepassioneerd bier- en chocoladeliefhebber en heeft zich met Bierolade de laatste jaren toegelegd op het maken van geslaagde combinaties tussen beide Belgische topproducten.  Hij brengt je zijn passie voor heerlijke streekbieren en verrassende chocoladesmaken over via interessante verhalen doorspekt met humor.

Bosk

Bosk organiseert geslaagde avontuurlijke buiten- sportactiviteiten en evenementen in het Meerdaalwoud. Vraag voor uw groep of bedrijf een programma op maat en test gerust de creativiteit van Bosk uit.

Cities By Bike

Met Cities By Bike ontdek je Leuven per fiets. Hun motto? Saaie uitleg verboden - korte leuke stops - verwondering en plezier.

City Golf/City Beer Golf

City Golf is een ludieke variant op de klassieke golfsport, ook wel bekend als stadsgolf. Maak een mooie stadswandeling, sla een balletje op 6 locaties en maak niet alleen kennis met Leuven, maar ook met de golfsport. Speel City Golf en beleef Leuven op een unieke manier.

Das Box

Bij Das Box kies je voor een betaalbare doe-het-zelf formule. De Super Snap Messenger chatbot van Das Box stuurt je naar verborgen pareltjes in Leuven en vraagt een selfie als bewijs. Onderweg krijg je nog opdrachten voorgeschoteld die gegarandeerd hilarische foto’s zullen opleveren.

Escape Room

Ben je op zoek naar een toffe groepsactiviteit? Boek dan een spel bij Escape Room Leuven. Laat je opsluiten in een bank of operatiezaal en probeer zo snel mogelijk te ontsnappen.

Exit Room

De spannendste activiteit om te proberen onder vrienden, familie of collega's! Geraken jullie in 60 minuten uit onze Prison Break, Fort Knox, Box of mysteries of Jumanji? Ga de uitdaging aan! Exit Room is gelegen in hartje Leuven. Ook beschikbaar in het Engels.

Geoteam

Beleef Leuven op een speelse manier met een interactief GPS-stadsspel. Van rustige zoektocht of Sherlock detective spel tot spannende achtervolging
of populair bordspel Kolonisten. Je kiest om het zelfstandig te spelen of professioneel begeleid. Voor bedrijven, klasuitstappen, vrienden en familie of jeugdbeweging.

Golf4All

Golf4all laat u op een unieke en fijne manier kennismaken met de prachtige stad Leuven. Wij organiseren “urban golf” op maat van groepen, voor toeristen, studenten en uiteraard ook voor Leuvenaars die hun stad graag op een ludieke manier leren kennen. Al golfend ziet u de leukste pleintjes, gebouwen en parken. Een echte aanrader voor jong en oud, kinderen en volwassenen, golfer of niet-golfer!

iChallenge

iChallenge is sinds haar ontstaan gespecialiseerd in de organisatie van interactieve GPS-stadsspelen voor teambuildings, schooluitstappen, vrijgezellen- feesten en familiedagen in alle steden van het land!

Leuven Leisure

Leuven Leisure laat je Leuven op een nieuwe manier ontdekken: proeverijen, brouwerijbezoeken, culinaire of chocoladeworkshops, cafésportentoer, wereldspelen… te combineren met toeristische wandelingen, fiets- en kanotochten. Niets moet, alles kan, beleving en plezier staan voorop.

Leuven Inside Out

Leuven Inside Out is graag jouw partner voor teambuildings, dagtrips of events. Een gedurfde,verrassende en flitsende aanpak is gegarandeerd! Beleef een fantastische dag met kleine topmomentjes en onverwachte wendingen.

Vizit

De missie van Vizit: je even verliefd laten worden op de stad als zij. Ze vertellen je de ongekende verhalen over de gekende plekjes en op de koop toe zijn ze ook dol op eten en drinken. Naast culinaire rondleidingen verleidt Vizit je graag met verschillende themawandelingen en fietstochten.

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.