Bezoek Leuven online

Wij brengen Leuven naar je toe. Bewonder de highlights via 360° foto’s, wandel rond in de expo's van M Leuven of volg de virtuele rondleiding in Abdij van Park.

Leuvense highlights

Stella Artois & de Leuvense biercafés

De gezellige Leuvense cafés zijn tijdelijk gesloten. Maar, geen nood. Wij helpen je bij een geslaagde bierbeleving bij je thuis. In dit filmpje leer je stap voor stap hoe je de perfecte pint tapt.

En die unieke lokale biertjes? Die worden gewoon aan huis geleverd door bierspecialist Leuven Leisure! Verkies je een totaalbeleving met bier en kaas pairing? Ook dat kan. Bestel de Blijfinuwkot Bierbeleving: een pakket met 5 lokale biertjes, gepaird met 5 kazen van Elsen Kaasambacht.

Meer info: website Beerhop  

Bestellen

Op stap met een gids?

Het is voorlopig niet toegestaan in groep met een gids op pad te gaan. Gelukkig delen onze gidsenorganisaties gretig hun tips: 

En wie weet beland je in deze schitterende norbertijnenabdij aan de rand van Leuven. Dit is één van de best bewaarde abdijen in Europa en wordt volop gerestaureerd. Werp nu al een blik op de prachtige bibliotheek of de refters van de paters via StoryMap.

M Leuven

Nu jij een tijdje niet naar M kan komen, doen ze er alles aan om M naar jou te brengen. Wandel virtueel rond in de zalen, bekijk video’s over huidige en afgelopen tentoonstellingen. 

Bouts in de Sint-Pieterskerk

Beluister de podcasts Moving Henry over de Sint-Pieterskerk of breng een bezoek aan de kerk, samen met curator Peter Carpreau. Even inloggen en je tour kan starten. 

Cinema Zed

De filmzalen blijven nog even gesloten. Gelukkig kan je ook van thuis uit genieten van de beste films van Cinema zed. Ontdek het aanbod op de Dalton website.

Indrukwekkend kortfilm

Ken je Leuven nog niet goed? Kijk dan eerst naar deze unieke hyperfilm. En intussen maak je plannen voor een citytrip, zodra dit weer kan.

Kerken

    Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.