Agenda van Abdij van Park

De oostelijke pandgang in de abdij.

Elke zaterdag & zondag

Rondleiding in de abdij

Los van rondleidingen voor groepen, die je hier kan reserveren, organiseren we elk weekend, om 14.00, rondleidingen voor individuele bezoekers in Abdij van Park. Een gids neemt je dan mee in het hart van de abdij in restauratie. Tijdens de rondleiding krijg je een unieke blik achter de schermen van verschillende delen van de abdij.

Meer info over de rondleidingen

De Vredesbeiaard in Abdij van Park.

Elke woensdag | 17.00-18.00

Vredesbeiaardconcert

Luc Rombouts, coördinator en bezieler van de Vredesbeiaard, bespeelt elke woensdagavond het vredesinstrument met een gepast, wisselend repertoire. De beiaardier zal telkens ook enkele verzoeknummers brengen.

Meer informatie over de bespelingen staat in de Facebookgroep van de Vredesbeiaard. Je kan er ook in dialoog treden met onze beiaardier!

Word fan van de Vredesbeiaard

De klokken op het neerhof

11.11.20

Vredeswandeling

Op de verjaardag van de Vredesbeiaard, woensdag 11 november, speelt beiaardier Luc tussen 16u en 17u vredesliederen. De Vrienden van de Abdij nodigen mensen uit te komen wandelen in hun eigen bubbel.

Het programma wordt bekend gemaakt via de Facebookgroep van de Vredesbeiaard. De Vrienden staan ook met een viertal personen (met mondmasker) op het centrale binnenplein, om wat meer uitleg te geven.

Naar de Facebookgroep van de Vredesbeiaard

Enkele wandelaars op het wandelpad langs de vijvers.

Elke donderdag 

Te gast: Buurtsport

Buurtsport organiseert laagdrempelige en gemoedelijke sport- en spelactiviteiten in het Leuvense. Elke donderdagzijn ze te gast op onze abdijsite. Ze organiseren hier gratis natuurwandelingen, onder de noemer 'Fit in de Natuur'.

Interesse? De deelnemers verzamelen om 10.30u in de inkomhal van Sportoase (Philipssite). Van daaruit wandel je naar de abdijsite, met eenvoudige oefeningen tussendoor. Voor vragen en inschrijvingen: 016 27 24 53 of mail buurtsport@leuven.be.

Meer over 'Fit in de abdij'

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de abdij via onze Facebook-pagina, of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.