Titel

Chocolatiers

Een selectie van chocolatiers in het centrum van de stad.

Bittersweet

Bittersweet

Met een passie voor chocolade en volgens de regels van de kunst brengt Bittersweet een collectie van niet te versmaden lekkernijen. Ambachtelijk gemaakte bitterzoete pareltjes. De chocoladeliefhebbers vinden Bittersweet op een paar meter van het prachtige Leuvens stadhuis en de Grote Markt.

Bittersweet

Bondgenotenlaan 108
3000 Leuven

Tartufo

Tartufo

Klein maar fijn, zo kan chocolatier Tartufo het best omschreven worden. De chocoladeliefhebbers vinden er uitzonderlijk lekkere pralines en truffels, bereid door klassieke chocolatier zoals die er nog maar weinig bestaan. Tartufo is te vinden in de Louis Melsenstraat, een zijstraat van de Bondgenotenlaan.

Tartufo

Louis Melsenstraat 14
3000 Leuven

Think Chocolate

Think Chocolate

Bij Think Chocolate kunnen chocoladeliefhebbers terecht voor een ruime keuze aan pralines, chocoladespecialiteiten en maatwerk in chocolade en confiserie. Bovendien vinden ze hier ook koffie, thee én een ruim aanbod aan streekproducten. Voor ieder wat wils dus!

Think Chocolate

Leopold Vanderkelenstraat 43
3000 Leuven

Patisserie Zuut 

Zuut

Patisserie ZUUT staat voor een jong-dynamisch team dat fris en vernieuwend, maar tegelijkertijd ook traditioneel te werk gaat. Zowel in de patisserie als met de pralines, gaan ze steeds op zoek naar de basis en pure smaken. De focus ligt op smaak en textuur. Chocolatier Pieter leerde de stiel als patissier bij Jeroen Meus.