Titel

Zien & doen in Abdij van Park

Bezoek Abdij van Park & PARCUM

Abdij van Park

Op de abdijsite vinden heel wat tentoonstellingen plaats. In het dialoogmuseum PARCUM kan je nooit eerder vertoond erfgoed bewonderen.

Sport & ontspanning

Abdij van Park

Je kan tijdens een bezoek aan de Abdij van Park een wandeling maken langs de vijvers. Aan de wegwijzers kan je zien dat er een aantal erkende wandel- en fietsroutes door en rond de abdij lopen. Aan het onthaal kan je ook een gratis wandelplan verkrijgen.

Eten & drinken

Abdij van Park | De Abdijmolen

Aan de vijvers van de Abdij van Park kan je heerlijk picknicken. In de abdijwinkel kan je daarvoor verse ingrediënten halen. Maak je het jezelf liever gemakkelijk? Zak dan af naar brasserie ‘De Abdijmolen’, die huist in de prachtig gerestaureerde watermolen. In de zomer is er een uniek terras.

Muziek & meer

Abdij van Park | Huis van de Polyfonie

Beleef muziek in de abdij. Het Huis van de Polyfonie is een tentoonstellingsplek of concertlocatie voor een klein publiek. De Alamire Foundation wil op die manier de muur tussen wetenschap en publiek slopen.

De boer op

Abdij van Park | De Wikke

In de Abdij van Park is opnieuw een boerderij actief. Je ziet er doorlopend het vee en de moestuin. Er worden ook educatieve activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Daardoor kan je in openlucht bezig zijn met voeding en dieren. En je kan uiteraard ook van verse hoeveproducten genieten!

Meer info: wend je tot het onthaal van de abdijsite

Contact: 

Abdij van Park

Abdij van Park 7
3001 Leuven