Titel

Nieuws en verhalen uit Abdij van Park

Locals aan het woord: Asli

Asli aan de Abdij van Park

Asli (46) is een fervent bezoeker van parken, overal ter wereld. De Abdij van Park heeft een speciaal plekje in haar hart. “Op de abdijsite kan je de schoonheid van de natuur aanschouwen. Ik hou ook van de historische, mystieke sfeer die er hangt.”

Dialoogmiddag 'In stilte geborgen'

Thomas Quartier bezoekt 'Van de wereld'.

In PARCUM praatten op zondag 3 december diverse sprekers, over hoe contemplatie in de hedendaagse maatschappij wordt ingevuld vanuit verschillende levensbeschouwingen.

Locals aan het woord: Mano

Abdij van Park | Mano

Mano Jai (23) leerde de abdij kennen als student. “In mijn derde jaar leerde ik de abdij toevallig kennen. Ineens kwam ik in het groen! Ik ben een natuurliefhebber en was meteen verliefd.”

Kunstendag voor kinderen

Christa vertelt een spannend verhaal over de miniatuurkloostercelletjes

Op zondag 19 november vond in het kader van de 'Kunstendag voor Kinderen' een vertelnamiddag plaats bij PARCUM. Het werd een boeiende ontdekkingstocht vol vergeten verhalen en geheime weetjes.

Locals aan het woord: Raf

Abdij van Park | Raf

Raf (42) komt geregeld joggen rond de Abdij van Park. In september deed hij dat zelfs dagelijks, in het kader van de #3030-challenge. Maar Raf geniet nog meer van de prachtige natuur op en rond de site. “Het is een uniek gebied.”

Heb jij ook een verhaal? Deel het met ons.

Contact: 

Abdij van Park

Abdij van Park 7
3001 Leuven