Titel

4 nieuwtjes tijdens Leuven Biermaand

 • 1. Leuven Innovation Beer Festival
  Hoewel het festival al aan zijn derde editie toe is, mogen we dit nog steeds een nieuwkomer noemen. En uniek in het aanbod aan bierfestivals! De  focus ligt er op innovatie in bier, terwijl de locatie één en al traditie uitstraalt. De Hoorn is de plek waar ooit de allereerste Stella werd gebrouwen. 
   
 • 2. Beer for foodies
  Meer dan ooit kan je dit jaar ook lekker eten tijdens de Leuven Biermaand. Er zijn de Leuvense bierrestaurants die heel het jaar door al bier op het menu zetten, maar er is ook een biermaand ‘special’. En exclusief tijdens het laatste weekend, wanneer het Leuven Innovation Beer Festival plaatsvindt, kan je bij restaurants Trente, Zarza, Land aan de overkant en De Hoorn een menu gepaired met bieren van het festival degusteren.
   
 • 3. Beer your senses
  Bier proeven met al je zintuigen. Dat doe je tijdens deze verrassende workshop. Wat hoor, zie, ruik en proef ik? Dat is maar één van de nieuwe bierbelevingen die op het menu van de biermaand staan. Daarnaast zijn er ook nog heel wat rondleidingen, al dan niet met proeverij en/of foodpairing.
   
 • 4. Bierweekendjes
  Het ganse jaar door kan je in Leuven een bierarrangement boeken. Naar aanleiding van de Leuven Biermaand wordt het aanbod uitgebreid en vernieuwd. De deals zijn nu nog interessanter!